Επικοινωνήστε στο 2310 682579 ή info@geotrisi24.gr

  24ωρη Υποστήριξη

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Γεωτρήσεις Παπαδόπουλος

Η εταιρία μας "Γεωτρήσεις Παπαδόπουλος" ξεκίνησε από τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο το 1964 με αντικείμενο τις Γεωτρήσεις και συνεχίζει ενεργά μέχρι και σήμερα ως οικογενειακή επιχείρηση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Ο σύγχρονος στόλος μηχανημάτων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας στις γεωτρήσεις μας βοήθησαν να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία έργα σε όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου βαθμού δυσκολίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς γεωτρήσεων, εξαγωγή και εισαγωγή υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων καθώς και την επισκευή τους.
Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς και της επιστήμης, συνεργαζόμενοι με καταξιωμένους γεωλόγους μπήκαμε στον χώρο της γεωθερμίας με άριστα αποτελέσματα.
Εξειδικευόμαστε στις στατικές αναβαθμίσεις κτηρίων με τσιμεντενέσεις που χρησιμεύουν στην σφράγιση των ρωγμών σε προβληματικές τοιχοποιίες καθώς και στην κατασκευή μικροπασσάλων.
Τέλος εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ασφαλές, οικονομικό και άρτιο από κατασκευαστικής πλευράς.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε ποιοτικές λύσεις σε ότι αφορά γεωτρήσεις, γεωθερμία, τσιμεντενέσεις, αντλητικά συγκροτήματα, καθαρισμούς γεωτρήσεων, και την τοποθέτηση αντλητικών συγκροτημάτων.

 

 

logo bottom

 

 

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είμαστε μια από τις πιο έμπειρες εταιρίες γεωτρήσεων στην βόρεια Ελλάδα. Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους μηχανημάτων γεωτρήσεων και χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά στην Γεωθερμία, τις Τσιμεντενέσεις και στα Αντλητικά Συστήματα που κατασκευάζουμε. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση : 7ο Χιλ. Θεσ/νίκης Ωραιοκάστρου
Θεσσαλονίκη, 564 29

Τηλ : 2310 682579

FAX : 2310 682061

Κιν : 6977 358483